Nieuwe website

We zijn live! Welkom op onze nieuwe website.

— Nieuwe website

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. Onze nieuwe website is live. En we zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Wat we vooral willen laten zien zijn de mooie sieraden u kunt maken en de sieraden die wij maken.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over fairtrade goud, nieuwe sieraden en informatie over workshops en cursussen. Want Goudsmidatelier Jeandice is niet alleen een goudsmid die mooie sieraden maakt, maar ook het adres waar u zelf aan de slag kunt om het oude ambacht te beoefenen.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk horen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar info@jeandice.nl

Win een gratis workshop

Om onze nieuwe look met u te vieren geven we een GRATIS WORKSHOP weg voor twee personen.

Meedoen is eenvoudig;

Vul het workshop contactformulier in en geef in het bericht aan wie volgens u een workshop verdient en waarom. Degene met de meest creatieve omschrijving of de leukste reden krijgt deze workshop voor twee. Winnaar(s) maken we 22 mei 2015 bekend.

Ps, volg ons ook op Facebook en deel deze actie om extra kans te maken.