Gratis ringmaatservice
|
100% Uniekheidsgarantie
|
Verzekerde verzendservice

Passie voor het maken van persoonlijke, betekenisvolle sieraden.

Een trouwring, collier, hanger, armband, broche of ring wordt persoonlijk en exclusief voor, en met u ontworpen.
Jeandice - mevr. van Vliet-
Een sieraad dat écht bij u past.

Zoekt u een exclusief sieraad dat niemand anders heeft? Of kunt u de ideale trouwringen niet vinden bij een juwelier? We nemen u mee in het proces van bedenken en ontwerpen en geven u een kijkje in het atelier van de goudsmid. 

Bij goudsmidatelier Jeandice kunt u terecht voor exclusieve persoonlijke sieraden, maar ook voor het vermaken van sieraden uit bijvoorbeeld erfenissen. Goud, zilver en titanium worden bij ons op ambachtelijke wijze gesmeed tot een bijzonder sieraad. 

Ook voor het vermaken van sieraden uit bijvoorbeeld erfenissen. Wij voelen een enorme passie om voor onze klanten, een betekenisvol sieraad vol herinneringen te maken. Zodat uw herinnering weer mee kan de toekomst in.

Waarom zou u
Kiezen voor Jeandice?

01.

Altijd een
Exclusief sieraad

02.

Persoonlijke Aandacht

03.

Creatieve Oplossingen

04.

Unieke
Sieraden

05.

Nooit teveel
Betalen

06.

Altijd
Maatwerk

Wat maakt een sieraad uniek?

Het is niet alleen de kostbaarheid van het materiaal, maar het gaat vooral om de emotionele waarde. Vaak gaat het om een cadeau, een symbool of een herinnering. Dat maakt een sieraad zo exclusief.

Wij begrijpen dat als geen ander en nemen u mee in het proces van bedenken en ontwerpen.

Unieke projecten waar we trots op zijn

Unieke handgemaakte sieraden als een cadeau, een symbool of een herinnering. Het maken van een sieraad is iets persoonlijks en wij besteden daar alle aandacht aan.

Gouden Ring met Diamant Baguette

Tijdloze Elegantie, Handgemaakt voor Jou. Stel je voor: een unieke gouden ring, speciaal voor jou ontworpen en met de hand vervaardigd in ons atelier. Deze prachtige creatie is verrijkt met een schitterende diamant baguette, met een gewicht van 0.10 karaat.

De diamant baguette, geslepen in een baguette cut, is een slijpvorm die misschien minder bekend is dan de populaire briljant, princess cut of cushion cut. De baguette cut heeft een rijke geschiedenis en brengt een tijdloze elegantie met zich mee. Het is een slijpvorm die al eeuwenlang wordt gebruikt en vaak te zien is in koninklijke juwelen, vanwege zijn klassieke uitstraling en verfijnde allure.

Deze ring is niet alleen een prachtige en unieke toevoeging aan je sieradencollectie, maar ook een eerbetoon aan vakmanschap en exclusiviteit. Elk detail is met zorg en precisie vervaardigd, waardoor de ring een tijdloze schoonheid en een onmiskenbare uitstraling heeft.

Met deze in opdracht gemaakte gouden ring met diamant baguette 0.10 ct breng je niet alleen een vleugje luxe in je leven, maar ook een stukje geschiedenis en traditie. Het is een sieraad dat voor altijd zal schitteren, net als jij.

Beweegbare ring met diamanten

Een prachtig maatwerkstuk is tot stand gekomen.

Een brede gouden ring, versierd met zowel een grote als een kleine diamant. Wat dit sieraad extra uniek maakt, is dat een smalle ring vrij kan bewegen over de brede ring. Het was een genoegen om dit te creëren, en het is nog meer plezier om te dragen.

Trouwringen van 18 karaat oorijzers

Vanuit ons atelier, waar traditie en vakmanschap samensmelten, hebben wij met zorg en toewijding twee trouwringen gesmeed van kostbaar 18 karaat goud. Deze ringen vonden hun oorsprong in de oorijzers, een essentieel onderdeel van de kledendracht, en zijn nu getransformeerd tot symbolen van eeuwige verbintenis.

Met elke hamerslag en polijstbeweging hebben wij de oorijzers omgevormd tot elegante cirkels van liefde. De subtiele glans en perfecte vorm van de ringen belichamen de belofte van een leven samen, geworteld in de warmte van gouden herinneringen en gedeelde momenten.

Dubbele trouwring met gravure

In ons atelier hebben we onlangs een bijzonder project afgerond.het vermaak van twee trouwringen tot één prachtige gouden ring. Het behoud van de originele gravures was essentieel om de emotionele waarde te behouden, terwijl een witgouden band subtiel werd toegevoegd voor een klassieke uitstraling.

Dit project belichaamde de toewijding aan het koesteren van liefdesverhalen en het creëren van tijdloze sieraden.