Sternglas – Dameshorloge – NAOS XS Edition Argo Silver Blue Red

229,00

De Naos Horloge van Sternglas is een tijdloze klassieker. Sinds 2018 belichaamt de Naos het merk STERNGLAS als geen ander model. Dit horloge combineert waardevolle materialen met een klassiek, verfijnd design. De naam en de opstelling van de uur- en minutemarkeringen zijn geïnspireerd door de ster Naos. Er wordt uitsluitend saffierglas gebruikt in de horloges, een materiaal dat meestal in de luxe horlogemarkt wordt aangetroffen. Voor een perfect zicht op de wijzerplaat voorzien we het saffierglas van een dubbele anti-reflectiecoating. Saffier is het derde hardste transparante materiaal ter wereld, na diamant en moissaniet. Het gebogen saffierglas ziet er niet alleen mooi uit, maar maakt het horloge ook extra bestand tegen krassen. Ervaar de perfecte combinatie van klassiek design en moderne functionaliteit met de Naos van STERNGLAS.

Sternglas – Dameshorloge – NAOS XS Edition Argo Silver Blue Red
229,00

Vragen over dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Extra informatie

Naam

NAOS XS Edition Argo

Merk

Sternglas

ID

S01-NDA24-KL10

Diameter kast (mm)

33 mm

Dikte kast (mm)

6 mm

Uurwerk

Quartz

Soort glas

Saffierglas

Breedte band

16 mm

Waterdicht

5 ATM

Sluiting

Gespsluiting

Materiaal

Staal, Leer

Limited Edition Nummer

450

Kleur

Zilver en Rood en Blauw

De Naos Horloge van Sternglas is een tijdloze klassieker. Sinds 2018 belichaamt de Naos het merk STERNGLAS als geen ander model. Dit horloge combineert waardevolle materialen met een klassiek, verfijnd design. De naam en de opstelling van de uur- en minutemarkeringen zijn geïnspireerd door de ster Naos. Er wordt uitsluitend saffierglas gebruikt in de horloges, een materiaal dat meestal in de luxe horlogemarkt wordt aangetroffen. Voor een perfect zicht op de wijzerplaat voorzien we het saffierglas van een dubbele anti-reflectiecoating. Saffier is het derde hardste transparante materiaal ter wereld, na diamant en moissaniet. Het gebogen saffierglas ziet er niet alleen mooi uit, maar maakt het horloge ook extra bestand tegen krassen.

Dit elegante horloge nestelt zich comfortabel om de pols. De prachtige armband kan worden aangepast voor een perfecte pasvorm. Dankzij het platte design en een diameter van slechts 33 mm past de Naos XS moeiteloos onder elke blouse of overhemdsmouw. De Sternglas horloges bevatten nauwkeurige Zwitserse uurwerken van het familiebedrijf Ronda, bekend om hun hoge kwaliteitsnormen.

De fijnmazige armband biedt een comfortabel draaggevoel. Ook zijn de bandjes van de Nano horloges makkelijk te wisselen. Dankzij het quick-change systeem kun je de look van je horloge binnen 10 seconden veranderen. Ervaar de perfecte combinatie van klassiek design en moderne functionaliteit met de Naos van STERNGLAS.