Sternglas – Herenhorloge – Naos Automatik black

369,00

Een fantastisch herenhorloge om je pols, de Sternglas Naos Automatik black met een uurwerk genaamd Miyota 8215. Het Miyota 8215 automatische uurwerk wordt sinds 1977 gemaakt door de bekende fabrikant Miyota. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid. Een tijdloos Bauhaus-horloge. Functioneel en strak. De trillingen van de rotor laten het automatische uurwerk lopen zonder batterijen.

Sternglas – Herenhorloge – Naos Automatik black
369,00

Vragen over dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Extra informatie

Naam

Naos Automatik black

Merk

Sternglas

ID

S02-NA03-PR07

Diameter kast (mm)

38 mm

Dikte kast (mm)

12 mm

Uurwerk

Miyota 8215 Automatik

Soort glas

Domed sapphire crystal, double anti-reflective coating

Max. energiereserve

42 uur

Waterdicht

5 ATM

Band

Premium 20 zwart, echt kalfsleer

Materiaal

Staal, Leer

Een fantastisch herenhorloge om je pols, de Sternglas Naos Automatik black met een uurwerk genaamd Miyota 8215. Het Miyota 8215 automatische uurwerk wordt sinds 1977 gemaakt door de bekende fabrikant Miyota. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid.

Met een gangreserve van 40 uur en een datumaanduiding is dit mechanische uurwerk perfect voor dagelijks gebruik. Een moderne versie van een klassieke dress watch. Met een kastdiameter van 38 mm en een hoogte van 12 mm is dit horloge elegant en subtiel. De fijne indices zorgen voor een eenvoudige maar bijzondere uitstraling.

Een tijdloos Bauhaus-horloge. Functioneel en strak. De trillingen van de rotor laten het automatische uurwerk lopen zonder batterijen. Een speciaal kenmerk: de secondewijzer, aangedreven door 21.600 A/h, beweegt vloeiend over de wijzerplaat.

Handgemaakt en meerdere keren getest door ervaren horlogemakers. Wij gebruiken alleen saffierglas, dat meestal in luxe horloges wordt gebruikt. Voor een perfect zicht op de wijzerplaat hebben we het saffierglas voorzien van een dubbele anti-reflectiecoating. Wat is saffierglas? Saffier is het derde hardste transparante materiaal ter wereld, na diamant en moissaniet. Gebogen saffierglas ziet er niet alleen mooi uit, maar maakt het horloge ook nog sterker. Dit zorgt ervoor dat je horloge in het dagelijks leven vrijwel niet kan krassen.