Sternglas – Herenhorloge – Tachymeter Blau Modena

269,00

De Sternglas Tachymeter Blau Modena S01-TY06-MO17 is een uniek horloge, geïnspireerd door de Zwitserse Furkapass. Dit chronograaf horloge kan met zijn tachymeterschaal de gemiddelde snelheid meten, een functie die teruggaat naar de Olympische Spelen van 1932. Kies voor de Sternglas Tachymeter Blau Modena en geniet van een uniek horloge dat sportiviteit en elegantie combineert.

Sternglas – Herenhorloge – Tachymeter Blau Modena
269,00

Vragen over dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Extra informatie

Naam

Tachymeter Blau Modena

Merk

Sternglas

ID

S01-TY06-MO17

Diameter kast (mm)

42 mm

Dikte kast (mm)

10 mm

Uurwerk

Quartz Miyota 0S20

Soort glas

Saffierglas

Breedte band

20 mm

Waterdicht

5 ATM

Gewicht

87 gram

Sluiting

Gespsluiting

Materiaal

Staal, Leer

Kleur

Groen en Blauw

De Unieke Sternglas Tachymeter Blau Modena: Sportief en Elegant

De Sternglas Tachymeter Blau Modena S01-TY06-MO17 is een uniek horloge, geïnspireerd door de Zwitserse Furkapass. Dit chronograaf horloge kan met zijn tachymeterschaal de gemiddelde snelheid meten, een functie die teruggaat naar de Olympische Spelen van 1932.

Sportief Ontwerp en Functies

De sportieve achtergrond van de Sternglas Tachymeter komt tot uiting in het ontwerp. De tachymeterschaal en gekleurde accenten op de wijzerplaat zijn blikvangers die herinneren aan een sportwagen. Twee van de drie subdials meten tijd in minuten en uren, terwijl de rode secondewijzer nauwkeurige metingen mogelijk maakt. Het geborstelde roestvrijstalen kast en de mat donkerblauwe wijzerplaat doen denken aan de steile rotswanden van de Furkapass.

Hoogwaardige Constructie

Dit unieke horloge heeft een groene leren band met ‘Quick Release’ bevestiging, wat bandwissels eenvoudig maakt. Het betrouwbare Miyota 0S20 quartz uurwerk zorgt voor precisie, terwijl het saffierglas en de waterbestendigheid tot 5 ATM zorgen voor duurzaamheid. Het horloge beschikt over een chronograaf, datumweergave en 24-uursweergave.

Voor Elke Gelegenheid

De Sternglas Tachymeter is prachtig afgewerkt en past bij elke outfit, zowel zakelijk als casual. Dit unieke horloge wordt geleverd in een luxe Sternglas opbergbox en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

Kies voor de Sternglas Tachymeter Blau Modena en geniet van een uniek horloge dat sportiviteit en elegantie combineert.