Sternglas – Herenhorloge – Taiga GMT

249,00

De Sternglas Taiga GMT is stijlvol afgewerkt en geschikt voor elke outfit, zowel zakelijk als casual. Het horloge wordt geleverd in een luxe Sternglas opbergbox en heeft standaard 2 jaar garantie op het uurwerk. Kies voor de Sternglas Taiga GMT en voeg een uniek horloge toe aan je collectie, perfect voor elk avontuur.

Sternglas – Herenhorloge – Taiga GMT
249,00

Vragen over dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Extra informatie

Naam

Taiga GMT

Merk

Sternglas

ID

S01-TA11-VI18

Diameter kast (mm)

42 mm

Dikte kast (mm)

7,7 mm

Uurwerk

Quartz Ronda 505.24H

Soort glas

Saffierglas

Breedte band

20 mm

Waterdicht

10 ATM

Sluiting

Gespsluiting

Materiaal

Staal, Leer

Kleur

Groen, Antraciet en Zilver

De Unieke Sternglas Taiga GMT: Stijlvol en Avontuurlijk

De Sternglas Taiga GMT S01-TA11-VI18 is een uniek horloge, perfect voor avontuurlijke reizigers. Dit functionele horloge met GMT-functie is geïnspireerd op klassieke veldhorloges. Met een extra tijdzone en grote cijfers biedt de Taiga GMT uitstekende leesbaarheid. De 10 ATM waterdichtheid en het krasbestendige, dubbel ontspiegelde saffierglas maken dit robuuste horloge ideaal voor buitenavonturen.

Veelzijdige Functionaliteit

De Taiga GMT heeft een unieke wijzerplaat met een extra tijdzone weergegeven door de gele GMT-wijzer. Deze wijzer draait in 24 uur rond, terwijl de standaard wijzers elke 12 uur een rotatie maken. Hierdoor kun je gemakkelijk de lokale tijd en een extra tijdzone bijhouden. De cijfers op de rehaut maken het aflezen van de tweede tijdzone eenvoudig en praktisch voor frequente reizigers.

Hoogwaardige Afwerking

Dit unieke horloge heeft een zilveren edelstalen kast, een antracietkleurige wijzerplaat en een vintage, nato groene leren band. De band is eenvoudig te vervangen dankzij de ‘Quick Release’ bevestiging. Het horloge heeft een nauwkeurig en betrouwbaar Ronda 505.24H quartz uurwerk, saffierglas, datumweergave, en is waterbestendig tot 5 ATM.

Perfect Voor Elke Gelegenheid

De Sternglas Taiga GMT is stijlvol afgewerkt en geschikt voor elke outfit, zowel zakelijk als casual. Het horloge wordt geleverd in een luxe Sternglas opbergbox en heeft standaard 2 jaar garantie op het uurwerk.

Kies voor de Sternglas Taiga GMT en voeg een uniek horloge toe aan je collectie, perfect voor elk avontuur.