VNDX Amsterdam – Herenhorloge – Wise Man Grey

309,00

Ontdek de Wise Man Grijs, een toonbeeld van elegantie en vakmanschap door VNDX. Dit herenhorloge, gemaakt met passie, is bedoeld voor de wijze en stijlvolle man. Met zijn kenmerkende achthoekige roestvrijstalen kast vormt het horloge een perfecte aanvulling om de pols.

“Be you, be wise, and always trust your instincts! – The Wise Man” 🕰️✨

Extra informatie

Naam

VNDX Amsterdam Wise Man Grey

Merk

VNDX Amsterdam

ID

LG11888-16

Diameter kast (mm)

46 mm

Hoogte kast (mm)

10 mm

Uurwerk

Miyota

Soort glas

Mineraalglas

Waterdicht

10 ATM (Zwemmen)

Lengte band

20 cm

Materiaal

Staal, Leer

Ontdek de Wise Man Grijs, een toonbeeld van elegantie en vakmanschap door VNDX. Dit herenhorloge, gemaakt met passie, is bedoeld voor de wijze en stijlvolle man. Met zijn kenmerkende achthoekige roestvrijstalen kast vormt het horloge een perfecte aanvulling om de pols. De robuuste grijze lunette geeft de Wise Man een stoere uitstraling, terwijl de combinatie met een lichtgrijze Italiaans lederen band het horloge een tijdloze en karaktervolle look geeft, perfect passend bij zijn toekomstige eigenaar.

Dankzij het krachtige uurwerk met chronograaffuncties, waaronder een stopwatch en een datumaanduiding, is de Wise Man Grijs meer dan alleen een accessoire; het is een praktisch hulpmiddel voor de moderne man. Zelfs in de late uren, wanneer je weloverwogen beslissingen neemt en je eigen pad volgt, zal de Wise Man Grijs je bijstaan met zijn lichtgevende wijzers, altijd herinnerend dat het nooit te laat is om je intuïtie te volgen.

“Be you, be wise, and always trust your instincts! – The Wise Man” 🕰️✨