VNDX Amsterdam – Herenhorloge – Wise Man Rose Goud

369,00

De Wise Man Rosé Goud, het meest elegante heren horloge van VNDX. Gemaakt met passie, voor de wijze man. Zijn achthoekige roestvrijstalen kast past perfect om de pols van een man. De stalen kast van 46 mm wordt afgemaakt door de stijlvol rosé-gouden lunette die het uiterlijk van de Wise Man stoer maakt.

De elegante, doch krachtige behuizing van het horloge wordt harmonieus verbonden met een zwarte leren band van Italiaanse kwaliteit. De band belichaamt karakter en zelfverzekerdheid, net als de toekomstige eigenaar.

Aangedreven door een betrouwbaar uurwerk, voorziet de Wise Man Rosé Goud in een chronograaf met diverse functionaliteiten, waaronder een stopwatch en een datumaanduiding.

Zelfs tijdens de late uren van weloverwogen besluitvorming, terwijl je je eigen pad volgt, herinnert de Wise Man je eraan dat het nooit te laat is, met zijn lichtgevende wijzers.

“Wees jezelf, wees wijs en volg altijd je innerlijke kompas! De Wise Man”

Extra informatie

Naam

VNDX Amsterdam Wise Man Rose Goud

Merk

VNDX Amsterdam

ID

MR11885-16

Diameter kast (mm)

46 mm

Hoogte kast (mm)

10 mm

Uurwerk

Quartz

Soort glas

Mineraalglas

Waterdicht

10 ATM (Zwemmen)

Lengte band

20 cm

Materiaal

Staal

De Wise Man Rosé Goud, het meest elegante heren horloge van VNDX. De horloge straalt kracht uit en is gemaakt met passie, voor de wijze man. Zijn achthoekige roestvrijstalen kast past perfect om de pols van een man. De stalen kast van 46 mm wordt afgemaakt door de stijlvol rosé-gouden lunette die het uiterlijk van de Wise Man stoer maakt.