VNDX Amsterdam – Herenhorloge – Wise Man Zilver Rose

309,00

De Wise Man Zilver Rosé, het meest elegante herenhorloge van VNDX. Gemaakt met passie, voor de wijze man. Zijn achthoekige roestvrijstalen kast past perfect om de pols van een man. De stalen kast van 46 mm wordt afgemaakt door de stijlvol rosé-gouden lunette die het uiterlijk van de Wise Man stoer maakt.

“Wees jezelf, wees wijs en volg altijd je innerlijke kompas! De Wise Man”

VNDX Amsterdam – Herenhorloge – Wise Man Zilver Rose
309,00

Vragen over dit product

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Extra informatie

Naam

VNDX Amsterdam Wise Man Zilver Rose

Merk

VNDX Amsterdam

ID

LS11888-TR

Diameter kast (mm)

46 mm

Hoogte kast (mm)

10 mm

Functies

Datumaanduiding & Stopwatch

Soort glas

Mineraalglas

Waterdicht

10 ATM (Zwemmen)

Polsomtrek

160 – 220 mm

Breedte band

22 mm

Materiaal

Staal, Leer

De Wise Man herenhorloge straalt krachtige stijl uit met zijn imposante achthoekige roestvrijstalen kast van 46 mm. Dit horloge is een symbool van pure elegantie en is de ultieme metgezel voor zelfverzekerde heren. Naast zijn tijdloze ontwerp biedt de Wise Man ook diverse functies, waaronder een stopwatch, datumaanduiding en een waterdichtheid tot 10 ATM. De lichtgevende wijzers zorgen ervoor dat je te allen tijde de tijd nauwkeurig kunt aflezen, ongeacht het moment van de dag. Of je nu de grachten van Amsterdam in springt of een formele gebeurtenis bijwoont, de Wise Man herenhorloge staat altijd aan je zijde.

Zelfs tijdens de late uren van weloverwogen besluitvorming, terwijl je je eigen pad volgt, herinnert de Wise Man je eraan dat het nooit te laat is, met zijn lichtgevende wijzers.

“Wees jezelf, wees wijs en volg altijd je innerlijke kompas! De Wise Man”