Ringmaatservice

7,50

De Multisizer werkt als een riem. Draai het eenvoudigweg rond en steek het eind door de gesp om een ringmodel te vormen. Schuif de Multisizer om de vinger. Stel het bij tot het comfortabel zit. Controleer of het zonder moeilijkheden over de gewrichten van de vinger schuift. U hoeft nu alleen de aangegeven maat af te lezen voor de beste passing om de vinger.

Bestel de Multisizer en ontvang een kortingscode t.w.v. het aankoopbedrag.

Voor uw gemak kunt u uw ringmaat opmeten door middel van onze Ringmaat Multisizer. U kunt uw ringmaat meten door de Ringmaat Multisizer om de vinger te plaatsen waar u de ring zult gaan dragen. Let hierbij op dat u de Multisizer niet te strak aantrekt. Wanneer u de Ringmaat Multisizer (te) strak aan zou trekken, moet u hier dus nog enkele maten bij optellen.

Het is van belang dat u de Ringmaat Multisizer met niet te veel moeite over de knokkel van jouw vinger aan en uit moet kunnen doen. U kent uw handen als geen ander, heeft u het snel warm? Dan zetten uw vingers ook een paar mm op. Sport u veel en gaat uw ring vaak af en aan? Heeft u een brede knokkel waar de ring nog overheen moet? Houd hier dan rekening mee.

De omtrek in mm’s is vervolgens handig af te lezen door het vergrootglas venster van de Ringmaat Multisizer. De Ringmaat Multisizer geeft de omtrek ringmaten weer, in de bijgevoegde tabel kunt u terugvinden welke Nederlandse ringmaten dit zijn.

Bij bestelling van de Multisizer ontvangt u een voucher van € 5,- om te besteden in onze webshop!