Sieraden vermaken in coronatijd

Sieraden vermaken in coronatijd

Het maken van een fysieke afspraak is op dit moment niet mogelijk. Om onze gezondheid te beschermen is het niet verstandig om elkaar live te ontmoeten.

Wat is wel mogelijk?
We kunnen u een prijsopgave geven als we van u duidelijke foto’s van de sieraden via Whatsapp of e-mail krijgen. Het liefste weten we ook een gewicht van de sieraden. En uw wensen natuurlijk.
Overleg over de mogelijkheden en evt kosten gaat dan geheel via e-mail of Whatsapp. U ontvangt via deze weg ook ontwerpschetsen die we  kunnen bespreken. Natuurlijk kan dit ook telefonisch.

Weet u uw ringmaat niet? Geen probleem, we kunnen u een verstelbare ringmaat Multisizer toesturen. Zo kunt u thuis heel nauwkeurig uw maat meten.

Zijn we er uit wat we voor u mogen (ver)maken?
U kunt de sieraden door de brievenbus doen. Met uw adresgegevens in een gesloten envelop. Na aanbellen kan ik u te woord staan evt via de Skybell, zodat u weet dat uw sieraden goed ontvangen zijn. U ontvangt een bewijs van afgifte binnen 1 uur via Whatsapp of e-mail.

Zijn uw sieraden klaar?
Dan maken we met u een afhaal/bezorgafspraak en sturen we u via mail of Whatsapp een betaalverzoek.
We bezorgen in Sliedrecht gratis de sieraden bij u terug.

Op deze manier hopen we toch iets voor u te kunnen betekenen. Mocht u liever wachten tot er weer mogelijkheden zijn om elkaar fysiek te ontmoeten, dan wachten we betere tijden af.

Vriendelijke groet,
Goudsmid Jeandice