Trouwringen

Als goudsmid en juwelier begrijpen we als geen ander dat een trouwring niet zomaar een sieraad is. Het is een symbool van liefde en verbondenheid tussen twee mensen en daarom is het van groot belang dat de trouwring perfect bij jullie als stel past. Bij Goudsmidatelier Jeandice hebben we dan ook een mooi aanbod aan trouwringen, zodat er voor ieder stel een passend paar te vinden is. Als het er niet is kunnen we het maken.


Goudsmidatelier Jeandice betekent voor u:

Het ontwerpen van exclusieve sieraden

Trouwringen gemaakt in ons eigen atelier

Tijdloze ontwerpen

Uitvoeren van alle voorkomende reparaties

Ontwerpen samen met u

Onze collectie trouwringen bestaat uit diverse materialen, zoals goud en titanium. Daarnaast hebben we ook ringen met diamanten en andere edelstenen voor een extra luxe uitstraling. Al onze ringen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn met de grootste zorg en precisie vervaardigd. We bieden trouwringen aan in diverse stijlen, van klassiek tot modern en van eenvoudig tot gedetailleerd.

Naast de stijl en het materiaal is het ook belangrijk om te kijken naar de pasvorm van de trouwring. Een trouwring draag je immers elke dag en moet dus comfortabel zitten. Daarom bieden wij trouwringen aan in diverse breedtes en diktes, zodat jullie verzekerd zijn van een perfecte pasvorm.

Als jullie bij Bij Goudsmidatelier Jeandice een trouwring kopen of laten maken, krijgen jullie niet alleen een prachtige ring van hoge kwaliteit, maar ook een uitstekende service. Zo bieden wij bijvoorbeeld een gratis gravure aan, waarbij jullie de trouwringen kunnen laten voorzien van jullie initialen of een persoonlijke tekst. Ook bieden wij de mogelijkheid om de trouwringen te laten graveren met jullie trouwdatum.

Kortom, bij Goudsmidatelier Jeandice vinden jullie de perfecte trouwringen voor jullie grote dag. Met onze mooi collectie, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke trouwdag. Kom gerust langs in ons atelier.


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Wij komen graag met u in contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw vraag of afspraakverzoek