Gratis ringmaatservice
|
100% Uniekheidsgarantie
|
Verzekerde verzendservice

Unieke sieraden

Wij, van Goudsmidatelier Jeandice zijn als geen ander in staat om uw wensen om te zetten in een exclusief handgemaakt sieraad. Bekijk onze sieraden die stuk voor stuk met aandacht en passie gesmeed zijn.

Gouden Ring met Diamant Baguette

Tijdloze Elegantie, Handgemaakt voor Jou. Stel je voor: een unieke gouden ring, speciaal voor jou ontworpen en met de hand vervaardigd in ons atelier. Deze prachtige creatie is verrijkt met een schitterende diamant baguette, met een gewicht van 0.10 karaat.

De diamant baguette, geslepen in een baguette cut, is een slijpvorm die misschien minder bekend is dan de populaire briljant, princess cut of cushion cut. De baguette cut heeft een rijke geschiedenis en brengt een tijdloze elegantie met zich mee. Het is een slijpvorm die al eeuwenlang wordt gebruikt en vaak te zien is in koninklijke juwelen, vanwege zijn klassieke uitstraling en verfijnde allure.

Deze ring is niet alleen een prachtige en unieke toevoeging aan je sieradencollectie, maar ook een eerbetoon aan vakmanschap en exclusiviteit. Elk detail is met zorg en precisie vervaardigd, waardoor de ring een tijdloze schoonheid en een onmiskenbare uitstraling heeft.

Met deze in opdracht gemaakte gouden ring met diamant baguette 0.10 ct breng je niet alleen een vleugje luxe in je leven, maar ook een stukje geschiedenis en traditie. Het is een sieraad dat voor altijd zal schitteren, net als jij.

Beweegbare ring met diamanten

Een prachtig maatwerkstuk is tot stand gekomen.

Een brede gouden ring, versierd met zowel een grote als een kleine diamant. Wat dit sieraad extra uniek maakt, is dat een smalle ring vrij kan bewegen over de brede ring. Het was een genoegen om dit te creëren, en het is nog meer plezier om te dragen.

Trouwringen van 18 karaat oorijzers

Vanuit ons atelier, waar traditie en vakmanschap samensmelten, hebben wij met zorg en toewijding twee trouwringen gesmeed van kostbaar 18 karaat goud. Deze ringen vonden hun oorsprong in de oorijzers, een essentieel onderdeel van de kledendracht, en zijn nu getransformeerd tot symbolen van eeuwige verbintenis.

Met elke hamerslag en polijstbeweging hebben wij de oorijzers omgevormd tot elegante cirkels van liefde. De subtiele glans en perfecte vorm van de ringen belichamen de belofte van een leven samen, geworteld in de warmte van gouden herinneringen en gedeelde momenten.

Dubbele trouwring met gravure

In ons atelier hebben we onlangs een bijzonder project afgerond.het vermaak van twee trouwringen tot één prachtige gouden ring. Het behoud van de originele gravures was essentieel om de emotionele waarde te behouden, terwijl een witgouden band subtiel werd toegevoegd voor een klassieke uitstraling.

Dit project belichaamde de toewijding aan het koesteren van liefdesverhalen en het creëren van tijdloze sieraden.

Trouwringen van oud goud

Onlangs hebben we een bijzonder project afgerond waarbij we een set trouwringen hebben gemaakt van oud goud. Dit gaf ons de kans om niet alleen nieuw leven te blazen in vergeten stukken, maar ook om een diepgaande betekenis toe te voegen aan deze symbolische sieraden.

Met zorgvuldig vakmanschap hebben we het oude goud omgevormd tot een paar ringen die niet alleen de liefde tussen twee mensen symboliseren, maar ook de kracht van transformatie en vernieuwing.

Ontwerp en Creatie van een Kolibrie Hanger

Samen met een gewaardeerde klant heb ik een betekenisvolle hanger ontworpen en vervaardigd, geïnspireerd door de symboliek van de kolibrie als teken van veerkracht.

Deze elegante hanger is gemaakt van een combinatie van goud, zilver en titanium, wat resulteert in een harmonieuze mix van materialen die de unieke eigenschappen van de kolibrie tot leven brengen. Het ontwerp omvat een gedetailleerde kolibrie, waarbij de vleugel subtiel is bezet met drie sprankelende diamanten, die de schittering van veerkracht symboliseren.

Gouden ring met aquamarijn

Stap binnen in het atelier van onze goudsmid, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen om unieke verhalen te vertellen. Neem bijvoorbeeld ons recentste werk, een herinterpretatie van een oude gouden ring met een aquamarijn steen, die zijn oorsprong vond in de vorige generatie. De ring, met zijn geschiedenis en betekenis, kwam in onze handen terecht als een vergeten erfstuk. Maar voor ons was het meer dan dat. Met respect voor het verleden begonnen we aan een zorgvuldige restauratie. Elk krasje en deukje werd behandeld, terwijl de aquamarijn steen zijn oorspronkelijke schittering terugkreeg na een zorgvuldige slijpbeurt.

Maar we wilden meer doen dan alleen restaureren. Geïnspireerd door de nieuwe eigenaar en de tijd waarin we leven, voegden we een subtiel reumascharnier toe aan de ring. Het resultaat is een stuk dat het verleden koestert, maar ook klaar is voor de toekomst. Een unieke creatie die de tand des tijds doorstaat, met een verhaal dat generaties zal blijven inspireren.

Van oud goud naar ringenset

Als goudsmid is het mijn passie om oude verhalen nieuw leven in te blazen. Onlangs kreeg ik een verzameling oud goud in handen, vergeten en versleten door de tijd. Maar in mijn handen werden ze een canvas voor creatie.

Met zorg en vakmanschap smolt ik het oude goud om, gaf het nieuwe vorm en glans. Het resultaat was een prachtige set nieuwe ringen, ingelegd met schitterende diamanten. Het was meer dan alleen een opdracht; het was een eerbetoon aan het verleden, een viering van vernieuwing. Elke ring vertelt nu een nieuw verhaal, een verhaal van hergeboorte en schoonheid, gecreëerd door mijn handen bij Jeandice.

Restauratie gouden ring

Recent heb ik een bijzonder project voltooid waarbij ik een zegelring met letters volledig heb gerestaureerd. Deze ring, doordrenkt met betekenis en geschiedenis, was dringend aan restauratie toe vanwege ontbrekende delen van de letters en beschadigd goud.

Met zorg en vakmanschap heb ik de ontbrekende delen van de letters gereconstrueerd en het beschadigde goud hersteld. Elk detail werd nauwgezet behandeld om ervoor te zorgen dat de ring weer volledig in zijn oude staat hersteld werd. Het eindresultaat is een prachtig gerestaureerde zegelring, die niet alleen zijn oorspronkelijke glorie herwonnen heeft, maar ook zijn bijzondere betekenis behouden heeft. Dit project belichaamde mijn toewijding aan het behoud van erfgoed en mijn vermogen om oude stukken nieuw leven in te blazen.

Creatie van een nieuwe zegelring uit oud goud

In mijn werk als goudsmid bij Jeandice, heb ik een bijzonder project afgerond waarbij ik oud goud heb omgevormd tot een prachtige nieuwe zegelring. Met behulp van 14-karaats goud als materiaal heb ik het oude goud gesmolten en gegoten tot een nieuwe ring.

Het proces begon met het smelten van het oude goud, waardoor het vloeibaar werd en klaar was om in een mal te worden gegoten. De mal werd zorgvuldig gevormd om de gewenste vorm van de zegelring te bereiken. Nadat het gegoten goud was afgekoeld en uit de mal was gehaald, begon ik met het afwerken en polijsten van de ring. Hierdoor kreeg de ring zijn gladde en glanzende afwerking. Tot slot heb ik een schitterende diamant in de ring gezet, waardoor het een subtiel maar elegant accent kreeg. Het eindresultaat was een prachtige nieuwe zegelring, gemaakt van oud goud maar met een frisse uitstraling en een tijdloos design. Dit project laat zien hoe oude materialen opnieuw kunnen worden gebruikt om iets nieuws en waardevols te creëren.

Van trouwring naar ring met diamanten

In ons atelier hebben we een trouwring omgevormd tot een betoverende fantasiering, verfraaid met schitterende bruine diamanten. De originele gravure is behouden gebleven, waardoor de ring zijn diepe betekenis behoudt. Met deze transformatie hebben we een uniek stuk gecreëerd dat de blijvende verbondenheid symboliseert, nu met een vleugje luxe en verfijning door de schitterende diamanten.

Van trouwring naar fantasiering

In ons atelier hebben we een trouwring omgevormd tot een fantasiering met een speelse strik, bezet met zirkonia’s. De originele gravure is behouden gebleven, waardoor de ring zijn diepe betekenis behoudt. Met deze transformatie hebben we een uniek stuk gecreëerd dat de blijvende verbondenheid tussen twee harten symboliseert, met een vleugje speelsheid en elegantie.