Gratis ringmaatservice
|
100% Uniekheidsgarantie
|
Verzekerde verzendservice
Home / Winkel

Winkel

Hoe ambacht en passie samenkomen

Een exclusief kijkje achter de schermen in de winkel

In Hardinxveld-Giessendam schittert onze prachtige winkel, Goudsmidatelier Jeandice. Hier vindt u sieraden die perfect bij u passen, exclusieve stukken die uw unieke persoonlijkheid weerspiegelen.

Wat ons onderscheidt, is ons persoonlijke en betrokken proces. Vanaf het eerste gesprek luisteren we naar uw visie en begeleiden we u door het ontwerp- en creatieproces. Of u nu al een idee heeft of inspiratie nodig heeft, ons team staat voor u klaar.

En vergeet niet: in onze winkel kunt u ook terecht voor praktische zaken zoals het wisselen van horlogebatterijen, het vervangen van een horlogebandje of het laten schieten van oorbellen. Kom langs en ontdek het ambacht achter onze prachtige juwelen.

We staan klaar om u te begeleiden bij uw zoektocht naar het perfecte sieraad.

Bij Goudsmidatelier Jeandice wordt u op een persoonlijke en zorgzame manier geholpen. We staan klaar om u te begeleiden bij uw zoektocht naar het perfecte sieraad. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. U kunt de verschillende sieraden in onze collectie rustig bekijken en zelf ervaren.

Voel de kwaliteit van het vakmanschap, bewonder de fijne details en laat u inspireren door de schoonheid van handgemaakte sieraden.

Goudsmit Jeandice Onze Winkel passen sieraad
“Kom langs bij Goudsmidatelier Jeandice en laat u onderdompelen in de wereld van exclusieve handgemaakte juwelen.”